ΝΕΑ

Γιατί η Jennifer Lopez πιστεύει πως δεν πρόκειται να χωρίσει με τον Ben Affleck ξανά!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μπορεί η Jennifer Lopez να συνεχίζει την περιοδεία της στα μέσα, ωστόσο αποκάλυψε μια λεπτομέρεια που ανυπομονούσαμε να ακούσουμε. Η JLo έγινε εξώφυλλο για το Rolling Stone και μίλησε για την σχέση της με τον ηθοποιό, Ben Affleck και γιατί βρίσκονται σε απόσταση αυτή τη στιγμή. Η ηθοποιός επίσης, θυμήθηκε την εποχή που ήταν για πρώτη φορά μαζί και πόσο έντονο ρατσισμό δέχτηκε εκείνη την περίοδο.

«Ήταν βάναυσο», είπε η Lopez για την κριτική. «Ήταν βάναυσο. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που θάβεις πολύ βαθιά για να μπορέσεις να προχωρήσεις και να ασχοληθείς με την επιχείρησή σου».

jennifer lopez

«Είναι αστείο γιατί ο Ben και εγώ ήμασταν μαζί και ήμασταν τόσο ερωτευμένοι», πρόσθεσε. «Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Αλλά επίσης, συνέβαινε και αυτό το άλλο πράγμα όπου μας έκριναν, και κατέστρεψε πραγματικά τη σχέση μας από μέσα προς τα έξω, επειδή ήμασταν πολύ μικροί για να καταλάβουμε εκείνη την εποχή ποια ήταν πραγματικά τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή».

Τώρα, η Lopez προβλέπει πως δεν πιστεύει πως θα χωρίσουν ξανά. Εξήγησε γιατί: «Δεν νομίζω ότι θα είχαμε ξανασυναντηθεί αν νομίζαμε ότι εκεί κατευθυνόταν. Νιώθουμε ότι αυτό που βρήκαμε ξανά είναι πολύ πιο σημαντικό και πώς το προστατεύουμε και πώς ζούμε τη ζωή μας. Τι να μοιραστούμε, τι να μην μοιραστούμε. Είναι η ισορροπία που έχουμε τώρα, το όφελος της εμπειρίας και η σοφία που κερδίσαμε με τα χρόνια», δήλωσε.

Με πληροφορίες από το housebeautiful.com