ΝΕΑ

Charlie Puth: «Ο Elton John είναι υπερβολικά ειλικρινής. Μου είπε το 2019 πως η μουσική μου ήταν χάλια»

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Charlie Puth είναι περήφανος για τον εαυτό του και λέει ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Elton John για το The Lockdown Sessions του εμβληματικού καλλιτέχνη, αλλά αποκάλυψε ότι ο Άγγλος βετεράνος της ποπ είχε αρχικά κάνει σκληρή κριτική για τη μουσική του προτού αρχίσουν να συνεργάζονται.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή του "Light Switch" στο The Kelly Clarkson Show τη Δευτέρα, εξήγησε πώς έγινε η συνεργασία με τον John και μοιράστηκε πώς ένιωθε ο τραγουδιστής του "Cold Heart" για την ποιότητα της προηγούμενης δουλειάς του Puth. «Ο Elton μου έστειλε τη διεύθυνσή του όταν μου είπε για πρώτη φορά ότι ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου, κάτι που ήταν υπέροχο. Ήταν βάναυσα ειλικρινής μαζί μου», είπε ο Puth. «Μου είπε ότι η μουσική μου το 2019 ήταν χάλια και συμφωνώ μαζί του. Δεν ήταν καλή.”

Ωστόσο, ο 30χρονος δεν αναστατώθηκε με τη γνώμη του John. «Βασικά είπε ότι θα μπορούσα να κάνω πολύ καλύτερη μουσική και είπε ότι θα έπρεπε να τη φτιάξω μόνος μου, όπως κάνω πάντα», πρόσθεσε. «Έλεγα «Ουάου, είσαι το πρώτο άτομο που μου το είπε αυτό», αλλά σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν το είπε αυτό», δήλωσε.

Με πληροφορίες από το Billboard.com