ΝΕΑ

Το “Euphoria” ανανεώθηκε για 3ο κύκλο!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το “Euphoria”, μια σειρά που τα τελευταία χρόνια έχει καθηλώσει τους νέους και τους έκανε να ανοίξουν την τηλεόραση ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει και για 3ο κύκλο.

Το pickup έρχεται στα μισά της δεύτερης σεζόν οκτώ επεισοδίων της σειράς και εν μέσω μεγάλης αύξησης της τηλεθέασης. Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Sam Levinson και πρωταγωνίστησε τη βραβευμένη με Emmy, Zendaya επέστρεψε τον Ιανουάριο, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν.

«Η Zendaya και ολόκληρο το καστ και το συνεργείο του Euphoria έχουν φτάσει τη δεύτερη σεζόν σε εξαιρετικά ύψη, διατηρώντας παράλληλα την καρδιά της», δήλωσε η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος του HBO Programming. «Δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη τιμή να συνεργαστούμε με αυτήν την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα ή να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας μαζί τους στην τρίτη σεζόν».

Το Euphoria ακολουθεί τη μαθήτρια λυκείου Rue (Zendaya), η οποία αναζητά ελπίδα ενώ παράλληλα εξισορροπεί την αγάπη, την απώλεια και τον εθισμό στην πόλη του East Highland. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid και Austin Abrams.

Με πληροφορίες από το hollywoodreporter.com