ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Ashton Kutcher! Αυτές είναι οι 5 ταινίες και σειρές που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Ashton Kutcher είναι σίγουρα ένας από τους πιο έξυπνους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Έχει στο βιογραφικό του μεγάλες επιτυχίες και τεράστια φήμη. Ο ηθοποιός που μας έχει μαγεύσει όχι μόνο με το χαμόγελο του αλλα και με το χιούμορ του.

Είτε βρισκόταν στον πρωταγωνιστικό ρόλο είτε όχι, πάντα φροντίζε να ξεχωρίζει. Ο Ashton Kutcher σήμερα έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις 5 ταινίες και σειρές που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε.

1) That 70’s Show

Είναι μια σειρά με 6 έφηβους που ζουν στο Point Place του Wisconsin το 1976. Ο Eric Forman που ζει στο πατρικό του με τους γονείς του Red και Kitty. Η κοπέλα του, Donna Pinciotti, ο Fez, ένας μαθητής από άλλη χώρα που απορροφά τον αμερικανικό πληθυσμό σαν σφουγγάρι, η Jackie Burkhart, το αγόρι της, Michael Kelso, και ο Steven Hyde.

Η παρέα συνήθως περνάει τον χρόνο της στο υπόγειο του σπιτιού του Eric, και σκέφτονται για τις ζωές τους, τους γονεις τους και το μέλλον τους, αλλά καταφέρνουν να μπουν σε αστείες περιπέτειες και ατυχίες στην πορεία τους μέσα από την εφηβική τους ζωή.

2) No Strings Attached

Το σεξ χωρίς δεσμέυσεις ακούγεται τέλειο για ένα ζευγάρι που σιχαίνεται τις σχέσεις, μέχρι να ανακαλύψουν ότι έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

3) What Happens in Vegas

Μετά από μια τρελή βραδιά στο Las Vegas, δύο άγνωστοι ξυπνούν και διαπιστώνουν, προς μεγάλη τους απογοήτευση, πως παντρέυτηκαν.

4) Two and a Half Man

Η σειρά “Two and a Half Men” όταν ξεκίνησε, αφορούσε την ζωή του Τσάρλι, ενός εργένη που ζούσε στον δικό του «παράδεισο». Έχει σπίτι στην παραλία, πληρωνόταν υπερβολικά καλά και έχει μια αρκετά καλή ερωτική ζωή. Σε κάποια όμως στιγμή έρχεται να μετακομίσει μαζί του ο αδερφός του, ο Άλαν, με τον μικρό του γιο, τον Τζέικ, και κάπως έτσι έρχεται η «συντέλεια» του κόσμου του.

Όταν ο Charlie αποχωρεί απλό την σειρά, την δίκη του, παίρνει ο Walden Schmidt (Ashton Kutcher). Ο Walden Schmidt είναι ένας πολυεκατομμυριούχος ο οποίος περνά ερωτική απογοήτευση και προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Ο Alan τον σώζει από την αυτοκτονία και ως «βδέλλα» βρίσκει τρόπο να μείνει εκ νέου με τον Walden,στο τέλειο σπίτι του Charlie.

5) Spread

Το καινούργιο "θύμα" του γυναικοκατακτητή Νίκι είναι μια πετυχημένη δικηγόρος, η οποία του προσφέρει όλες τις ανέσεις μιας πλούσιας ζωής. Η γνωριμία του όμως με την -κατά κάποιο τρόπο- συνάδελφό του Χέδερ θα τον αναγκάσει να επιλέξει ανάμεσα στην καλή ζωή και την πραγματική αγάπη.