ΝΕΑ

Ο Lin-Manuel Miranda δήλωνει πως ο Andrew Garfield χρειάζεται εξάσκηση στα ψέμματα μετά το Spider-Man:No Way Home

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Lin-Manuel Miranda λέει ότι οι δεξιότητες του Andrew Garfield στο ψέμα θέλουν εξάσκηση. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο The Tonight Show την Παρασκευή, ο Miranda, θυμήθηκε την ξεκαρδιστική στιγμή που ήξερε ότι ο Garfield θα έβαζε το κοστούμι Spideyr-Man για άλλη μια φορά για το Spider-Man: No Way Home παρά την άρνηση του ηθοποιού.

Ο συνθέτης του Encanto , που σκηνοθέτησε τον Βρετανοαμερικανό ηθοποιό στο Tick, Tick… Boom του 2021 είπε ότι ρώτησε τον Garfield στο πλατό εάν οι φήμες για την εμφάνισή του στο σύμπαν της Marvel ήταν αληθινές.

«Την ημέρα λοιπόν που διέρρευσε ότι μπορεί να εμπλέκεται, ήταν στο πλατό μου. Ήμασταν ακόμα γυρίσματα, και ανάμεσα στα πλάνα, κάπως αθόρυβα πήγα κοντά του και του είπα: «Andrew, είσαι στο νέο Spider-Man;»

"Και η ακριβής αντίδρασή του ήταν, "Τι; Σώπα. Σώπα", συνέχισε ο Μιράντα, πριν μιμηθεί το νευρικό γέλιο του Γκάρφιλντ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Garfield αποκάλυψε ότι θα ήταν απόλυτα έτοιμος να συνεργαστεί με τους συναδέλφους του Spider-Men, Tobey Maguire και Tom Holland ξανά στο μέλλον, αν οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες.

«Είμαι σίγουρα ανοιχτός σε αυτό», είπε ο ηθοποιός. «Θα έπρεπε να είναι κάτι πολύ μοναδικό, πολύ ιδιαίτερο και να εξυπηρετεί το κοινό και να εξυπηρετεί τον χαρακτήρα».

"Υπάρχει κάτι παιχνιδιάρικο και μοναδικό και περίεργο και απροσδόκητο να γίνει. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι, αλλά αν καταφέρουμε να το καταλάβουμε θα ήταν τόσο διασκεδαστικό", πρόσθεσε ο Garfield.

Με πληροφορίες από το People.com