ΝΕΑ

Ο Justin Timberlake θα εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ της Janet Jackson

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την περιβόητη καταστροφή του Super Bowl Halftime Show, ο Justin Timberlake θα μιλήσει γι’ αυτό στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ Lifetime της Janet Jackson. Σύμφωνα με το Page Six, ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο διήμερο, τετράωρο special για να μιλήσει για τη διαβόητη παράσταση του 2004, στην οποία έσκισε μέρος της μπλούζας της Janet Jackson, αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της. Όπως αποκάλυψε μια πηγή: «Ο Justin είναι μέσα. Μου είπαν ότι θα είναι στο ντοκιμαντέρ. Είναι σαν μεγάλο μυστικό. Μια έκπληξη.»

Στο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, το οποίο συμπίπτει με την 40η επέτειο του ομώνυμου πρώτου άλμπουμ της Janet, ο Randy Jackson αποκάλυψε ότι ο JT κάλεσε τη Janet να τον ακολουθήσει όταν επέστρεψε στη σκηνή του Super Bowl το 2018.

Ο σκηνοθέτης Benjamin Hirsc είπε για το πολυαναμενόμενο έγγραφο:

«Το έργο ξεκίνησε ως μια ταινία περιοδείας πίσω από τα παρασκήνια, αλλά καθώς η Janet, η οποία είναι ένα διαβόητο ιδιωτικό πρόσωπο, άρχισε να ανοίγεται, σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε μια πολύ μεγαλύτερη ιστορία να πούμε. Η ιστορία περιέχει προσωπικά αρχεία που δεν έχετε ξαναδεί. Θα είναι συναρπαστική».

Με πληροφορίες από το iheart.com