ΝΕΑ

And Just Like That: Η Miranda αποκάλυψε στον Steve για την σχέση της με την Che

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Προσοχή Spoiler!!

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του «And Just Like That», η Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) αντιμετωπίζει τα ζητήματα, που αφορούν τον γάμο της με τον Steve Brady (David Eigenberg). Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε τη Miranda να επανενώνεται ρομαντικά με την Che Diaz (Sara Ramirez) μετά από μήνες χωρισμού.

Αλλά στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, η Che ανακάλυψε ότι η Miranda δεν είναι, στην πραγματικότητα, σε ανοιχτό γάμο, αλλά μάλλον απατά τον σύζυγό της. Στο επεισόδιο, λοιπόν, βλέπουμε τον Steve να είναι στον καναπέ και ψάχνει για το ακουστικό του που λείπει, όταν η Miranda του κρατά τα χέρια και του λέει:

«Θέλω περισσότερα, περισσότερα όλα, περισσότερη σύνδεση, περισσότερη ενέργεια, περισσότερο σεξ, περισσότερο εγώ, περισσότερα, Steve, περισσότερα!» δηλώνει, καθώς την ακούει άναυδος ο Steve.

andjust

Ο Steve απαντά: «Εσύ και εγώ, ήμασταν μαζί για πολύ καιρό και είναι πάντα έτσι. Δεν νομίζεις ότι είμαι αρκετός. Και είμαι πάντα εκεί, κρέμομαι εκεί για εμάς. .. αυτή είναι η έγγαμη ζωή, Miranda, αυτή είναι η ζωή».

Αλλά η Miranda δεν είναι ικανοποιημένη με αυτή την ζωή.

«Είμαι πολύ μεγάλος για να κάνω ράλι για εμάς ξανά. Δεν θέλω», λέει ο Steve. «Και δεν σε θέλω», του λέει η Miranda, προσθέτοντας ότι γνώρισε κάποιον. Η Miranda αργότερα τηλεφωνεί στην Carrie από ένα ταξί, επιμένοντας ότι «δεν τον έκανε να νιώσει άσχημα», προσθέτοντας:

«Είναι αρκετά σοκαρισμένος, αλλά υποθέτω ότι θέλει να είμαι χαρούμενή»

«Είμαι σε μια rom-com, Carrie!» τσιρίζει.

Με πληροφορίες από το etonline.com