ΝΕΑ

Πως μπορείς να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες στο Instagram

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το Instagram βρίσκεται στα Top 3, των πιο δημοφιλών social media. Δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο και εμείς φυσικά λατρεύουμε να το μισούμε. Αντικειμενικά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί όχι 1 φορά, αλλά πολλές πριν ανεβάσει μια φωτογραφία.

Θέλουμε να δείχνουμε τον πιο όμορφος εαυτός μας και που ξέρεις μπορεί κάποια μέρα αυτή να είναι η δουλειά μας. Τα post στο instagram και οι φωτογραφίες. Θα σας πούμε εμείς λοιπόν, 5 tips για να βγάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες στο instagram.

1) Βρείτε το προσωπικό σας στυλ.

Είναι ωραίο να παίρνετε ιδέες από influencers, αλλά ήρθε η ώρα να ψάξετε το προσωπικό σας στυλ και τι πραγματικά σας αρέσει.

2) Βρείτε αυτό που λένε, το καλό σας προφίλ

Αν βρείτε το καλό σας προφίλ αμέσως οι φωτογραφίες θα δείξουν πιο «ψαγμένες». Πιο επαγγελματικές. Θα ξέρετε αμέσως από ποια πλευρά καλύτεροι και οι φωτογραφίες σας θα απογειωθούν.

3) Μην έχετε το κινητό σας πολύ κοντά στο πρόσωπο

Αν θέλετε να τραβήξετε μια selfie προτιμήστε το κινητό να βρίσκεται σε μια εύλογη απόσταση με το πρόσωπο σας. Να φανεί το τοπίο, λίγο το μπλουζάκι και φυσικά ο καλύτερος εαυτός σας. Αν έχετε το κινητό πολύ μπροστά, το μόνο που θα φαίνεται είναι μια υπερβολικά κοντινή version του προσώπου σας που δεν κολακεύει.

4) Οι πόζες μετράνε

Βρείτε μια ή όσες θέλετε πόζες που να ταιριάζει στο στυλ σας και τις προτιμήσεις σας. Μια πόζα που θα σας καλύπτει και θα αναδεικνύει καλύτερα εσάς θα κάνει το instagram σας να λάμψει.

5) Χαμογελάστε!

Το χαμόγελο είναι ίσως το πιο όμορφο χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου. Γι’αυτό σκεφτείτε κάτι που σας κάνει χαρούμενους και χαμογελάστε! Δείξτε τον αυθόρμητο εαυτό σας στους ακόλουθους σας και δεν θα το μετανιώσετε.