ΝΕΑ

Αρραβωνιάστηκαν ο Machine Gun Kelly και η Meghan Fox!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Meghan Fox δημοσίευσε ένα βίντεο την Τετάρτη, στο οποίο ο Machine Gun Kelly γονατίζει μπροστά σε ένα δέντρο μπανγιάν και της ζητά να γίνει γυναίκα του. Και παρά το γεγονός ότι ο ήχος τους ήταν σε σίγαση, η απάντηση ήταν ένα ξεκάθαρο «ναι» από την ηθοποιό. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις τους στο Instagram, η πρόταση έγινε την Τρίτη.

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο μπανγιάν. Ζητήσαμε μαγεία», ξεκίνησε τη μακροσκελή λεζάντα της Fox, στο Instagram. «Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίσαμε μαζί σε μια τόσο σύντομη χρονική περίοδο. Χωρίς να γνωρίζουμε το έργο και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση μας, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. 1,5 χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα ακολουθήσει, είπα ναι. …και μετά «ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου», συνέχισε.

«Ναι, σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί», έγραψε ο Machine Gun Kelly. «Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής που σχηματίζει τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας. 11-1-2022.»

Με πληροφορίες από το billboard.com