ΝΕΑ

Η Janet Jackson μιλάει πρώτη φορά για την ηλικία της

Η νικήτρια Grammy, Janet Jackson αποκάλυψε στο εξώφυλλο του Allure του Φεβρουαρίου ότι της πήρε χρόνο για να νιώσει άνετα και να αγκαλιάσει το σώμα της.

«Όλοι θα ήθελαν πάντα να μείνουν νέοι, αλλά είναι αναπόφευκτο. Θέλω να πω, όλοι θα φτάσουμε εκεί» , μοιράστηκε ειλικρινά η Jackson με το περιοδικό. «Δεν ξέρω πότε έρχεται η μέρα μου, αλλά κάποια στιγμή θα έρθει και μπορώ να επιλέξω ποιο μονοπάτι θέλω να πάρω.» «Ελπίζω να γεράσω με χάρη», πρόσθεσε.

janet

Κοιτάζοντας πίσω στις πρώτες μέρες της καριέρας της, το είδωλο της μόδας, που είναι η εκτελεστική παραγωγή ενός νέου ντοκιμαντέρ Janet στο οποίο αφηγείται τη δική της ιστορία μίλησε για την απομάκρυνση από τα παραδοσιακά γυναικεία ρούχα και ότι δεν ήταν ποτέ «κοριτσάκι».

«Ήμουν πάντα αγοροκόριτσο. Έτσι, πάντα αφορούσα παντελόνια, κοστούμια, ακόμη και ως νεαρή έφηβη», εξήγησε για το στυλ της πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ της Janet το 1993. «Με θυμάμαι όταν τα αδέρφια μου πήραν το αστέρι τους στο Walk of Fame και άλλα βραβεία, να κοιτάζω πίσω σε φωτογραφίες και πάντα φορούσα ένα κοστούμι με γραβάτα, παπιγιόν ή τιράντες».

Με πληροφορίες από το People.com