ΝΕΑ

Play time! 5 Οικογενειακά Παιχνίδια για μία όμορφη Κυριακή

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η οικογενειακή διασκέδαση και ειδικότερα τα οικογενειακά παιχνίδια αποτελούν τον κατάλληλο τρόπο για να δεθούμε με τους αγαπημένους μας. Υπάρχουν παιχνίδια όλων των ειδών για να επειλέξετε. Εμείς σας προτείνουμε, ωστόσο, τα 5 δικά μας αγαπημένα παιχνίδια για να παίξετε με την οικογένειά σας.

1) Monopoly

Η Monopoly είναι το old time classic επιτραπέζιο που μπορείτε να παίξετε ακόμη και είστε πολλοί. Δηλαδή είτε 2, είτε 5, είτε 10 μπορείτε άνετα να συμμετέχετε στο παιχνίδι. Και θυμηθείτε. Όποιος αγοράσει τα περισσότερα μέρη κερδίζει. Προσοχή όμως στην τράπεζα γιατί έυκολα κάποιος μπορεί να πάρει το διπλό πόσο από όσο του αναλογεί!

monopoly

2) Παντομίμα

Η παντομίμα είναι ένα παιχνίδι που όχι μόνο θα σε βάλει να σκεφτείς αλλα και να ταλαιπωρήσεις τους δικούς σου. Θα πρέπει να μαντέψουν με βάση τις κινήσεις όχι μόνο πόσες λέξεις γράφει η κάρτα σου αλλα και ποιες. Αξίζει να το παίξετε με τα παιδιά σας σίγουρα.

pantomima

3) Jenga

Το Jenga είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που χρειάζεται τεχνική και καλή σκέψη. Πρέπει να καταφέρεις να βγάλεις το τουβλάκι χωρίς να γκρεμίσεις τον πύργο. Θέλει τεχνική γιατί μία λάθος κίνηση μπορεί να σε κάνει να χάσεις.

jenga

4) Καραόκε

Εντάξει. Δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι από το Καραόκε. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο τραγούδι θέλετε και να καταπλήξετε την οικογένεια σας με τις φωνητικές σας ικανότητες. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι και χωρίς μικρόφωνο. Μπορείτε να μπείτε στο Youtube και να επιλέξετε την Karaoke Version του τραγουδιού σας. Υπάρχουν λύσεις αρκεί να αυτοσχεδιάζετε και να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας.

karaoke

5) Uno

Το Uno είναι ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες. Ένα εύκολο παιχνίδι που χρειάζεται σκέψη και φυσικά τεχνική. Μπορείτε να κερδίσετε τους αγαπημένους πολύ εύκολα αρκεί να μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τα χαρτιά σας. Το Uno είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών καθώς τότε θα μπορέσουν να καταλάβουν τους όρους του παιχνιδιού. Απολαύστε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας.

uno