ΝΕΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 5 Πάρκα για βόλτες με την οικογένεια

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η ενασχόληση των παιδιών ειδικά στις μικρότερες ηλικίες είναι πολύ σημαντική ώστε να ανακαλύψουν μέρη και πράγματα που δεν γνώριζαν. Μπορούν να παίξουν, να τρέξουν, να δούν ζώα και φυσικά να διασκεδάσουν όσο ποτέ. Σας προτείνουμε, λοιπόν, 5 πάρκα που μπορείτε να επισκεφτείτε για οικογενειακή βόλτα.

1) Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρέχε την πλήρη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους με τα προγράμματα που διαθέτει. Συνδυάζει βόλτα, φαγητό και φυσικά διασκέδαση. Μπορείτε να πάρετε τα κατοικίδια σας και είτε το πρωί είτε το απόγευμα να απολαύσετε την νέα υδάτινη εγκατάστση του ιδρύματος, τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια στο Κανάλι.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 364, στην Καλλιθέα.

Niarxos

2) McArthurGlen Designer Outlet (Εκπτωτικό Χωριό)/ Smart Park

Το Εκπτωικό Χωριό/ Smart Park είναι ένα εμπορικό πάρκο που συνδυάζει ψώνια, φαγητό και φυσικά την διασκέδαση των παιδιών σας. Έχει παιδικές χαρές, θερινό σινεμά, άπλετο χώρο για να τρέξουν και φυσικά μπορείτε να πάρετε το κατοικίδιο σας μαζί.

Βρίσκεται στην έξοδο Ραφήνας, στην Αττική οδό και είναι μόλις 10 λεπτά από το κέντρο.

mcarthurglen

3) Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αν τα παιδιά σας αγαπούν τα ζώα, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι το κατάλληλο μέρος για να επισκεφτείτε. Μπορείτε να δείτε από κόντα όποιο ζώο θέλετε, φυσικά, με όλα τα μέτρα προστασίας από όσα μπορεί να κινδυνεύσει ένας άνθρωπος. Στο πάρκο έχει καφετέρια αλλα και εστιατόριο που θα μπορείτε να φάτε το μεσημέρι. Αν δεν θέλετε να φάτε στο Αττικό, μπορείτε να πάτε στο Εκπτωτικό χωριό που βρίσκεται 5 λεπτά σε απόσταση, με το αυτοκίνητο.

Βρίσκεται στην έξοδο Ραφήνας, στην Αττική οδό, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο.

attiko parko

4) Allu! Fun Park

Το Allu!Fun Park όλοι το ξέρουμε και όλοι το αγαπάμε. Είναι ένα πάρκο διασκέδασης και ψυχαγωγίας με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Έχει ειδικά διαμορφομένα παιχνίδια για παιδιά που παρέχουν την πλήρη ασφάλεια τους. Όπως και όλα τα πάρκα, έτσι και αυτό έχει εστιατόριο και καφετέρια, που θα μπορείται να πάρετε κάτι να πιείτε ή να φάτε κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας.

Βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφισού, Πέτρου Ράλλη και, Αγ. Ιωάννης Ρέντης.

allu fun park

5) Xplore Entertainment Center

Τα παιδιά μπορούν να ζουν μαγικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ανακαλύπτοντας τον κόσμο γύρω τους και μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι. Ένα κέντρο που το παιδί θα ανακαλύψει τους δεινόσαυρους, τα ψάρια και την επιστήμη.Ένα πάρκο με 81 διαδραστικά εκθέματα και παιχνίδια που θα λατρέψετε.

Βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall.

xplore park