ΝΕΑ

Δέκα γυναίκες celebrities που ντύθηκαν Άγιοβασιλίτσες

Από την Ελίνα Λέζου

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες τόσο της διεθνούς όσο και της εγχώριας showbiz, που έχουν ντυθεί Άγιοβασιλίτσες. Η καθεμία βέβαια με το δικό της στυλ, άλλοτε σέξι άλλοτε πιο γλυκές έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους.

1. Mariah Carey

easy

Η Mariah Carey είναι αδιαμφισβήτητα η Βασίλισσα των Χριστουγέννων. Έχει γράψει και τραγουδήσει πολλά εορταστικά singles, με το «All I Want for Christmas», να θεωρείται πλέον ύμνος. Η Βασίλισσα λοιπόν δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ντυθεί Άγιο Βασιλίτσα και μας έχει αφήσει άφωνους.

2. Μαρία Μπεκατώρου

easy

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πριν από λίγα χρόνια ντύθηκε Άγιος Βασίλης για καλό σκοπό. Συμμετείχε σε έναν Χριστουγεννιάτικο Μαραθώνιο στο κέντρο της Αθήνας για την ενίσχυση φιλανθρωπικού φορέα.

3. Rita Ora

easy

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια ντύθηκε Άγιο Βασιλίτσα και άναψε φωτιές. Έβαλε τη σέξι της στολή και χόρεψε το «Jingle Bell Rock» αναπαριστώντας τη σκηνή από τον «Mean girls».

4. Goldie Hawn & Kurt Russell

easy

Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι από το 1983 και είναι still in love. Φόρεσαν στολές από το «The Christmas Chronicles» και μας μετέφεραν μία πολύ συγκινητική εικόνα. Ο Άγιος Βασίλης και η γυναίκα του..

5. Ελένη Μενεγάκη

easy

Η λαμπερή παρουσιάστρια λατρεύει τα Χριστούγεννα. Έτσι, πόζαρε στο δέντρο του σπιτιού της με ένα μοναδικό πράσινο φόρεμα και τα props του Άγιου Βασίλη και μοίρασε δώρα.

6. Rihanna

easy

Το pop icon δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram είτε μεθυσμένη είτε νηφάλια ούσα Άγιος Βασίλης. Άλλες φορές με πιο σέξι διάθεση άλλες με πιο ρομαντική, πάντα είναι εκθαμβωτική.

7. Σταματίνα Τσιμτσιλή

easy

Η Σταματίνα αγαπάει τα Χριστούγεννα. Τόσο σε events όσο και σε εκπομπές της έχει φορέσει στολή και έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

8. Ασημίνα Ιγγλέζου

easy

Περνάμε σε μία hot εμφάνιση. Το μοντέλο έκανε ένα δώρο στους θαυμαστές της φορώντας ένα κόκκινο μαγιό και ένα σκουφάκι και η εικόνα μιλάει από μόνη της.

9. Katy Perry

easy

Η Katy Perry είναι από τις καλλιτέχνιδες –όπως πολλοί- που έχει κυκλοφορήσει το δικό της Χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Για χάρη λοιπόν του «Cozy Little Christmas» ντύθηκε sexy Άγιο Βασιλίτσα.

10. Μαρία Κορινθίου

easy

Για το τέλος αφήσαμε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις. Φορώντας κόκκινα δαντελένια εσώρουχα και ένα σκουφάκι, προκάλεσε ταραχή στους πιστούς followers της κι όχι μόνο!