ΝΕΑ

Δέκα Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που… δεν είναι Δέντρα!

Από τον Γιώργο Μήτση

Μπορεί να έχουμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο μυαλό μας με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Πράγμα λάθος, διότι πλέον στην μόδα είναι τα δέντρα που δεν είναι δέντρα. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν πράξει μια νέα φιλοσοφία απέναντι στον στολισμό. Πάμε να δούμε τι έχουν σκεφτεί.

1 Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ταψιά τάρτας

xmas_tree

Χρειάζεστε ένα επιτραπέζιο δέντρο για να διακοσμήσετε την κουζίνας σας; Μια συλλογή από vintage ταψάκια τάρτας σε διάφορα μεγέθη κάνει την διαφορά! Κορυφή του ένα vintage τσέρκι σε σχήμα αστεριού.

2 Δέντρο από χωνιά

xmas_tree

Ένα δέντρο που μπορεί να δώσει ακόμα και μια άλλη οπτική στον χώρο σου. Τοποθετήστε γαλβανισμένα χωνιά (όσο πιο σκουριασμένα τόσο καλύτερα) σε διάφορα μεγέθη πάνε σε ένα πάγκο ή στο τραπέζι σας. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια γιρλάντα μερικές ξύλινες χάντρες.

3 Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με άχυρα

xmas

Δείξτε την υπερηφάνεια του τόπου σας με αυτό το εντυπωσιακό δέντρο από δέματα σανού. Σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των γειτόνων σας! Όπως και να το κάνεις πρωτότυπο.

4 Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαυροπίνακα

xmas

Με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μαυροπίνακα, μπορείτε να αλλάξετε τα στολίδια όποτε θέλετε! Απλώς χρησιμοποιήστε μπογιά μαυροπίνακα για να δημιουργήσετε ένα σχήμα τριγώνου.

5 Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτάκια.

xmas

Τα φωτάκια τύπου Firefly είναι τόσο ονειρεμένα από μόνα τους, αλλά όταν χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός μοναδικού χριστουγεννιάτικου δέντρου, φαίνονται ιδιαίτερα μαγευτικά. Κολλημένα στο ταβάνι να κρέμονται σαν κορδόνια τα κάνουν να είναι ένας μαγικός τρόπος διακόσμησης για τις γιορτές.

6 Εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπαλόνια

xmas

Πόσο απίστευτα διασκεδαστικό είναι αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μπαλόνια; Είναι βέβαιο ότι θα είναι το θέμα συζήτησης στις διακοπές σας. Είναι μια ωραία και οικονομική λύση και σε ότι χρώμα θέλετε.

7 Εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με στοίβα βιβλίων

xmas

Δηλώστε την αγάπη σας για το διάβασμα με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με στοίβα από βιβλία. Τα παλιά βιβλία σας τώρα στοιβάζονται σε σχήμα δέντρου και είναι ντυμένα με μια γιρλάντα πομ-πον και ένα αστέρι, δημιουργώντας μια εμφάνιση που είναι καθαρά vintage Χριστουγεννιάτικη.

8 Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Κάκτου

xmas

Τα αειθαλή δέντρα και τα έλατα ήταν πάντα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της επιλογής μας, αλλά ίσως ένας ψεύτικος κάκτος θα ήθελε επίσης τη μέρα του στον ήλιο. Αυτό το DIY δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας σωλήνες PVC, γιρλάντα και φώτα. Φαίνεται υπέροχο.

9 Μοντέρνο τρίγωνο ως ένα εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

xmas

Ποιος λέει ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο πρέπει να τοποθετηθεί στο πάτωμα; Για να γυρίσετε πραγματικά τα κεφάλια (και να εξοικονομήσετε χώρο), δημιουργήστε ένα εναλλακτικό δέντρο που ομορφαίνει έναν τοίχο.

10 Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κάρτες

xmas

Τι να κάνετε με όλες τις χριστουγεννιάτικες κάρτες σας; Μετατρέψτε τα σε δέντρο, φυσικά! Ένα σωρό από δώρα τοποθετημένα σε έναν κουβά γίνονται ο τέλειος κορμός του δέντρου σας.