ΝΕΑ

Sex and the City/And Just Like That: Ποιοί νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά;

Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα!

Απο τον Γιώργο Μήτση

Την Παρασκευή (12 Νοεμβρίου), το HBO Max αποκάλυψε ένα teaser διάρκειας 50 δευτερολέπτων που παρουσιάζει τις πρωταγωνίστριες Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis που επιστρέφουν στο reboot του Sex And The City****.

AJLT_male_cast

Η σειρά 10 επεισοδίων θα σηματοδοτήσει την τελευταία εμφάνιση στην οθόνη του Willie Garson, ο οποίος υποδύθηκε τον BFF (Stanford) της Carrie. Πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 57 ετών. Άλλα μέλη του καστ που επιστρέφουν είναι οι Chris Noth (Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino) , David Eigenberg (Steve Brady) και Evan Handle ( Charlie Runkle).

AJLT_mister_big

Τα νέα πρόσωπα!

Οι θαυμαστές θα καλωσορίσουν πολλά νέα πρόσωπα στο reboot. Στο τρέιλερ φαίνονται οι νεοφερμένοι Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker και Karen Pittman. Φημολογείται ότι ο χαρακτήρας της Nicole Ari Parker θα ενταχθεί στην βασική ομάδα των “Sex And The City” φίλων. Η Ramírez θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Che Diaz, έναν queer, κωμικό και οικοδεσπότη podcast.

AJLT_female_cast

Ο επικεφαλής περιεχομένου του HBO Max, Casey Bloys, είπε στο TV Line ότι η απουσία της Samantha είναι αποτέλεσμα της έναρξης νέων φιλιών.

«Οι φιλίες ξεθωριάζουν και νέες φιλίες ξεκινούν», εξήγησε. «Έτσι νομίζω ότι όλα είναι πολύ ενδεικτικά των πραγματικών σταδίων, των πραγματικών σταδίων της ζωής… Προσπαθούν να πουν μια ειλικρινή ιστορία για το να είσαι γυναίκα στα 50 της Νέα Υόρκη. Οπότε όλα θα πρέπει να είναι κάπως οργανικά και τους φίλους που είχες στα 30, μπορεί να μην τους έχεις όταν είσαι 50».

Η αρχική σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα το 1998, περιέγραφε λεπτομερώς τις ζωές, τις σχέσεις και τις φιλίες της τότε 30χρονης Carrie Bradshaw (Parker), Miranda Hobbes (Nixon), Samantha Jones (Cattrall) και Charlotte York (Davis). Η σειρά προβλήθηκε για έξι σεζόν και έγινε η αφορμή για δύο ταινίες. Η νέα σειρά θα εξερευνήσει την «περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στη ηλικία των 50».