ΝΕΑ

Διάσημοι που είναι φανς του La Casa de Papel!

Το μεγάλο φινάλε είναι από χτες στον αέρα

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Το La Casa De Papel είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπητές και διάσημερες σειρές παγκοσμίως με εκατομμύρια θαυαμστές αυτή τη στιγμή να περιμένουν πως και πως την συνέχεια του 5ου κύκλου. Υπάρχουν, όμως, και μερικοί διάσημοι θαυμαστές της σειράς που βρίσκονται σε αναμένα κάρβουνα για να μάθουν το τέλος της σειράς. Ποιοι είναι εκείνοι, οι οποίοι 3 Δεκεμβρίου θα «τρέξουν» να δουν τα επεισόδια;

1) Blackpink

Το Κορεάτικο συγκρότημα της K-Pop, Blackpink έχει δηλώσει πως όλα του τα μέλη είναι φανατικοί θαυμαστές της περιβόητης ληστείας.

2) Mindy Kaling

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε ακριβώς από την Mindy Kaling να της αρέσει τέτοιου είδους σειρά αλλα εκείνη σίγουρα μας διέψευσε. Όχι μόνο ακολουθεί την σειρά αλλα προσπάθησε και να την παρακολουθήσει στα ισπανικά. Τελικά δεν κατάφερε και την παρακολούθησε στα αγγλικά.

mindy

3) Neymar Jr.

Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής μικρών και μεγάλων, Neymar Jr. είναι μεγάλος οπαδός της σειράς και φρόντιζε να το λέει συνέχεια. Μάλιστα, έπαιξε και έναν μικρό ρόλο στην σειρά. Ο Neymar Jr, έγινε Joao, ένας μοναχός που έχει μια μικρή αλληλεπίδραση με τον Berlin όσο εκείνος βρισκόταν στο μοναστήρι.

neymar

4) Justine Skye

Η Justine Skye είναι ακόμη μια από τους διάσημους θαυμαστές της σειράς. Μαζί δεν την μικρή αδελφή της δεν χάνουν επεισοδίο ενώ φροντίζει να ανεβάζει και τις απόψεις στο twitter. Μάλιστα, στον λογαρισμό της, έχει εκφράσει και την αντιπάθεια της προς την Τόκιο κάθως όπως λέει η ίδια, είναι εκείνη που πάντα τα καταστρέφει όλα.

jastine skye

5) Mena Massoud

Ο αγαπημένος μας Alladin, Mena Massoud, όπως και στην ταινία της Disney, έτσι καις την πραγματικότητα έχει μια έφεση στις ληστείες. Ο ίδιος, παροτρύνει τους ακόλουθους τους να δουν την σειρά και τονίζει πως δεν περίμενε μια ισπανική σειρά να είναι τόσο καταπληκτική.

mena massoud