ΝΕΑ

Τι θα δούμε στον νέο κύκλο του La Casa De Papel; Αύριο, η μεγάλη πρεμιέρα!!!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Προσοχή Spoiler!

Το La Casa De Papel είναι μια σειρα του Netflix, η οποία κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο από την πρώτη χρονιά. Φέτος η αγαπημένη σειρά μικρών και μεγάλων ρίχνει την αυλαία της με συγκρονιστικές εξελίξεις.

Το πρώτο μέρος του 5ου και τελευταίου κύκλου έχει ήδη κυκλοφορήσει με τους θαυμαστές να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Όχι μόνο για την συνέχεια που θέλαμε όλοι να δούμε από τον 4ο κύκλο αλλα κυρίως για το σημείο που μας άφησε. Μετά τον απρόσμενο θάνατο της Ναϊρόμπι που έκανε όλο το κοινό να κλάψει, το La Casa De Papel αποφάσισε να μην μας αφήσει δάκρυ ούτε για τον επόμενο κύκλο. Ο θάνατος της Τόκιο ήταν σίγουρα η χαριστική βολή.

Το τέλος του πρώτου μέρους του 5ου κύκλου έδειχνε τους πρωταγωνιστές της σειράς να αντιλαμβάνονται τον θάνατο της φίλης τους. Τι θα δούμε, όμως, στο δεύτερο μέρος; Σύμφωνα με το τρέιλερ, αυτό που θα δούμε είναι ο θυμός και θλίψη των ληστών για την Τόκιο. Θα δούμε πως θα διαχειριστούν τον χαμό της αλλα και πως θα συνεχίσει η σειρά χωρίς εκείνη.

Για πρώτη φορά, θα δούμε τον Professor να μπαίνει μέσα στην ληστεία ώστε να βοηθήσει τους φίλους τους αλλα και την αγαπημένη του. Τα πράγματα είναι σκούρα πια καθως η αστυνομία έχει εισβάλλει στην Τράπεζα και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα.

Το βασικό ερώτημα για το υπόλοιπο της σειράς αλλα και για το τέλος είναι αν θα ζήσουν οι όχι οι ληστές. Υπάρχουν, βασικά, δύο σενάρια για το πως πρόκειται να τελειώσει η σειρά.

Το πρώτο είναι το πιο τρομακτικό καθως θέλει τους ληστές να πεθαίνουν στην προσπάθεια τους να φύγουν από την τράπεζα.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τους ληστές να καταφέρνουν να αποδράσουν ακόμα και με μερικές απώλειες. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα ζήσουν όλοι ή θα έχουμε και άλλες απώλειες.

Η συνέχεια θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου. Πάρτε χαρτομάντυλα γιατί προβλέπεται πολύ κλάμα.