ΝΕΑ

30 χρόνια από το “The Bodyguard” η παραγωγή ετοιμάζει το Remake

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Σαν σήμερα πριν 30 ολόκληρα χρόνια κυκλοφόρησε η πολυαγαπημένη ταινία “The Bodyguard” με την Whitney Houston και τον Kevin Costner. Η παραγωγή της ταινίας, Warner Bros. Pictures, είναι έτοιμη για τα γυρίσματα του Remake.

Σύμφωνα με το Variety, το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Matthew Lopez, γνωστός για την ταινία “The Inheritance”, το 2018. Θα είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Lopez εκτός από το σενάριο θα έχει και κάποιο ρόλο στην ταινία.

Τα νέα της δημιουργίας του remake κυκλοφόρησαν μόλις ο Matthew Lopez υπέγραψε συμβόλαιο με την Amazon Studios, τον Οκτώβριο του 2020. Παρόλο που κανένας από τους συμμετέχοντες δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση, το Variety δήλωσε πως η Lawrence Kasdan, η οποία έγραψε το original film, θα βρίσκεται και εκείνη στην παραγωγή. Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι Dan Lin και Jonathan Eirich, ενώ και ο Nick Reynolds θα βρίσκεται και εκείνος στην θέση του Διευθυντή Παραγωγής.

Ο Lin, ο οποίος υπήρξε παραγωγός στο “The Lego Movie” και στην σειρά “Sherlock Holmes”, όπως φαίνεται έκανε συζητήσει για το remake από το 2011. Αυτή τη στιγμή ασχολείται και με την παραγωγή της ταινίας “Lilo & Stitch”, που θα δούμε στις οθόνες μας με κανονικούς ηθοποιούς.

Από την μέρα της κυκλοφορίας του “The Bodyguard”, το 1992 μέχρι και σήμερα είναι από τις πιο διάσημες και αγαπητές ταινίες που έχουν υπάρξει ενώ με το “I Will Always Love You” , κατέχει το ρεκόρ του Soundtrack της ταινίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.