ΝΕΑ

Άν Χάθαγουεϊ: Tο «μάθημά» της από την πανδημία

Λίγο πριν κυκλοφορήσει η νέα της ταινία «The Witches» και στο πλαίσιο προώθησης της, η Άν Χάθαγουεϊ παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Stellar» της Daily Telegraph μιλώντας για όλα.

Αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως μητέρα δύο παιδιών μαζί με το σύζυγο της, Άνταμ Σούλμαν, και εκμυστηρεύτηκε πως είναι η ζωή της την περίοδο της πανδημίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού; Μπορώ να βρίσω; Το *** πλυντήριο! Όμως, ξέρετε, είμαι πάντα διστακτική να τοποθετώ τα πράγματα στη σφαίρα των προκλήσεων, γιατί νομίζω ότι δίνει έναν τόνο. Ως μαμά, έχω βρει πολλές ευκαιρίες». Ενώ πρόσθεσε πως «Υπάρχει προφανώς μια διαδικασία εκμάθησης - πρέπει απλώς να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου γιατί αισθάνεσαι ότι κάνεις τα πάντα λάθος, ειδικά τις πρώτες μέρες. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια πρόκληση».

Τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το σημαντικότερο μάθημα που πήρε τους τελευταίους επτά μήνες, εκείνη απάντησε «Ο τρόπος που ζούμε και αγαπάμε είναι αυτό για το οποίο θα μας θυμούνται».

ΠΗΓΗ: ant1news.gr