ΝΕΑ

Μαρία Σολωμού για Κατερίνα Ζαρίφη: «Έπαθα εσωτερικό πανικό»

Το βράδυ της Τετάρτης φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2 night show τη γνωστή ηθοποιό Μαρία Σολωμού. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την αντίδραση της, όταν έμαθε ότι η πλέον συμπαρουσιάστρια της, Κατερίνα Ζαρίφη, διαγνώστηκε θετική στον covid – 19.

«Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω εντάξει το αντιμετωπίζουμε και ήμασταν σίγουρες ότι το έχουμε κι εγώ και η Ντορέττα», ήταν τα ακριβή λόγια της Μαρίας Σολωμού.

Ακόμα, τόνισε ότι αμέσως μόλις το έμαθε, άρχισε να σκέφτεται με ποιους συναναστράφηκε εκείνες τις ημέρες ή αν επισκέφθηκε τη μαμά της. Βέβαια, επειδή φορούσε παντού μάσκα, κάπως είχε καθησηχάσει τον εαυτό της, ότι ακόμη κι αν ήταν θετική δε θα τους είχε κολλήσει.

Αυτό που την τρόμαξε περισσότερο ήταν το γεγονός πως δεν ήξεραν καθόλου περί τίνος πρόκειται. «Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν όρθιοι στο πόδι με δέκατα και υπάρχουν άλλοι που διασωληνώθηκαν ασχέτου ηλικίας. Οπότε υπήρχε η πρώτη αγωνία, να την παίρνουμε τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο και να την ρωτάμε, εάν έχει πυρετό» πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.

Πηγή: fthis.gr