ΝΕΑ

Cyndi Lauper: Ανακοίνωσε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της

Η Cyndi Lauper ανακοίνωσε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της που θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο σε 23 πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Αν και δεν προέβη σε παρεταίρω διευκρινήσεις σε ό,τι αφορά τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει τις περιοδείες, πηγές αναφέρουν πως η τραγουδίστρια του "Girls Just Wanna Have Fun" πρόκειται να μιλήσει για την απόφαση της στο νέο ντοκιμαντέρ για την καριέρα της με τίτλο «Let the Canary Sing».

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία της Alison Ellwood καταγράφει την άνοδο της Lauper, την επίδραση μέσω της μουσικής της, το διαρκώς εξελισσόμενο στυλ της και τον αταλάντευτο φεμινισμό της και την "επανάσταση" την οποία πρεσβέυει. Το ντοκιμαντέρ οδηγεί το κοινό σε μια συναρπαστική εξερεύνηση μιας διάσημης και πρωτοποριακής καλλιτέχνιδας που έχει αφήσει μια αξιοσημείωτη κληρονομιά με την τέχνη της».

Η περιοδεία «The Girls Just Wanna Have Fun Farewell Tour» αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου στο Μόντρεαλ και να ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο United Center του Σικάγο.