ΝΕΑ

Dolly Parton: Αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου του

Η Dolly Parton μοιράζεται το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, αφού συμπλήρωσε τα 57 χρόνια από τον δικό της. Η τραγουδίστρια της country μίλησε στο E! News για τον γάμο της με τον Carl Thomas Dean, την αγάπη της για εκείνον αλλά και για τις στιγμές που την έκαναν νατον ερωτευτεί ξανά και ξανά.

«Απλά λέω, ότι οτιδήποτε καινούργιο παλιώνει», δήλωσε. «Και νομίζω ότι αν μένεις τόσο καιρό μαζί με κάποιον, απλά ψειρίζεις κάθε μικρό πράγμα και τα παρατηρείς όλα αυτά», συνέχισε, ενώ όσον αφορά την απόσταση στη σχέση τους είπε:

«Μας βγήκε σε καλό γιατί και οι δύο κάνουμε διαφορετικά πράγματα και είναι συναρπαστικό όταν είμαστε μαζί. Οπότε το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η μικρή απόσταση το κάνει συναρπαστικό όταν τελικά πας σπίτι».

Φυσικά, η Parton μίλησε για τις δραστηριότητες που κάνει με τον 81χρονο σύζυγο της που κρατάει στη σχέση τους ζωντανή. «Απλά απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον. Μου αρέσει να μαγειρεύω. Και ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε - όχι απαραίτητα μια βραδιά ραντεβού, έχουμε πολλές μέρες που βγαίνουμε ραντεβού - έχουμε το μικρό μας τροχόσπιτο και μας αρέσει να ταξιδεύουμε. Πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή κάνουμε πικνίκ και πηγαίνουμε στο ποτάμι για πικνίκ και απλά κάνουμε βόλτες και κάνουμε τα μικρά μας πράγματα», είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Carl την έχει δει χωρίς το χαρακτηριστικό της χτένισμα και το μακιγιάζ, η Parton έδωσε μια απάντηση που όλοι περιμέναμε: «Φυσικά. Ο Carl με έχει δει με κάθε τρόπο. Στην πραγματικότητα, θυμάμαι όταν πρωτοπαντρευτήκαμε, μόλις είχα βγει από το ντους και δεν φορούσα τα παπούτσια μου. Μου είπε: "Λοιπόν, είσαι όσο μεγάλη όσο μια μπάρα σαπούνι"».

Σύμφωνα με την Dolly Parton το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι η κατανόηση των ορίων του άλλου. Για τον σύζυγο της είναι η επιθυμία του να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.