ΝΕΑ

Ο Lenny Kravitz αποκάλυψε πως κάνει αποχή από το σεξ μέχρι να βρεί την κατάλληλη σύντροφο

Η αλήθεια είναι πως και εμείς δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε αλλά κι όμως. Ο Lenny Kravitz αποκάλυψε στη Guardian πως κάνει αποχή από το σεξ μέχρι να βρεί την κατάλληλη σύντροφο, ενώ έχει να κάνει σοβαρή σχέση 9 χρόνια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Είναι πνευματικό θέμα» και θέλει οι γυναίκες να τον πλησιάζουν για το μυαλό του. «Είναι απλά μια υπόσχεση που έδωσα μέχρι να παντρευτώ. Όσο βρίσκομαι στη ζωή, θέλω οι γυναίκες να έρχονται σε εμένα, όχι μόνο για το σώμα, αλλά για το πνεύμα μου και το μυαλό μου», είπε.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε με τον δημοσιογράφο πως αν και είναι ελεύθερος αυτή τη περίοδο, θα ήθελε πολύ να βρεθεί ξανά σε μια σοβαρή σχέση. «Θα ήθελα να είμαι ξανά σε σχέση, έχω γίνει πολύ θετικός στον τρόπο που ζω», είπε.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για την εμφάνιση του και τι κάνει ώστε να παραμένει τόσο νέος. «Μετά βίας το πιστεύω. Αλλά είναι όμορφο. Είναι ένας συνδυασμός γονιδίων, αυτοφροντίδας, σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας», εξήγησε.

«Η πειθαρχία μου έχει να κάνει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Θέλω και τα τρία αυτά στοιχεία ευθυγραμμισμένα. Αν το σώμα μου είναι σε φόρμα και το πνεύμα και το μυαλό μου δεν είναι, τότε είναι απλά κάτι ωραίο, για να το κοιτάξω ή να καυχηθώ. Και; Ποιος νοιάζεται; Για μένα, όλα αυτά πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα. Και πρέπει να κάνω τη δουλειά που χρειάζεται για να τα έχω όλα αυτά σε ευθυγράμμιση, ώστε η ύπαρξή μου να είναι στο μέγιστο», συμπλήρωσε.