ΝΕΑ

Dolly Parton: Θα κυκλοφορήσει άλμπουμ και ντοκιμαντέρ για την ιστορία της οικογένειάς της

Η Dolly Parton πρόκειται να μοιραστεί μαζί μας την ιστορία της οικογένειας της μέσα από ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Το άλμπουμ «Dolly Parton & Family: Smoky Mountain DNA – Family, Faith & Fables» με παραγωγό τον ξάδελφο της τραγουδίστριας της country θα κυκλφοορήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα μας ταξιδέψει στην παιδική ηλικία της Parton, την οικογένεια της και την απόφαση να  κυνηγήσει τα όνειρα της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 60 χρόνια αυτόν τον μήνα από τότε που αποφοίτησα από το Λύκειο της κομητείας Σέβιερ και μετακόμισα στο Νάσβιλ για να κυνηγήσω τα όνειρά μου» έγραψε η Dolly Parton στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Ο θείος μου, Bill Owens ήταν δίπλα μου για πολλά χρόνια και με βοήθησε να εξελίξω τη μουσική μου. Οφείλω πάρα πολλά σε αυτον και σε όλα τα μέλη της οικογένειας στο παρελθόν και στο παρόν που με ενέπνευσαν σε αυτό το ταξίδι. Είναι τιμή μου που αναδεικνύω τη μουσική κληρονομιά των οικογενειών μας που είναι το DNA μου, του όρους Σμόκεϊ», είπε.

Το άλμπουμ έχει ακριβώς αυτό το σκοπό. Να αναδείξει την ιστορία της οικογένειας Parton από το Ηνωμένο Βασιλείο του 1600 μέχρι και σήμερα στο Τενεσί της Αμερικής. Τα τραγούδια θα περιλαμβάνουν και φωνές των αγαπημένων της ανθρώπων θέλοντας έτσι να τιμήσει τους οικογενειακούς δεσμούς και την άριστη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Στο ντοκιμαντέρ θα μπορέσουμε να απολαύσουμε πλάνα από τις προσωπικές στιγμές της Parton με την οικογένεια της αλλά και συνεντεύξεις από τους συγγενείς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθεί έμφαση στον παππού της τραγουδίστριας, ο οποίος όπως λέει η Parton ήταν εκείνος που έμαθε στην οικογένεια τις αξίες της αγάπης.