ΝΕΑ

Taylor Swift: Σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη Marvel

Σε συζητήσεις φαίνεται πως είναι η Taylor Swift με τη Marvel ώστε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα της σειρά, "Blonde Phantom". Τις φήμες ξεκίνησαν κάποια δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως η τραγουδίστρια είναι σε συζητήσεις με την πασίγνωστη εταιρεία παραγωγής για αρκετό καιρό, με σκοπό να αναλάβει κάποιο ρόλο.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, φαίνεται πως θέλει να εξασκήσει ακόμη περισσότερο τις υποκριτικές της ικανότητες με τη συμμετοχή της στο νέο project της Marvel. Η σειρά "Blonde Phantom" ακολουθεί την Louise Grant Mason, μια γραμματέα στο γραφείο ερευνών Mark Mason Detective Agency, η οποία ζει μια διπλή ζωή. Κάθε φορά που το αφεντικό της είναι σε μια υπόθεση, η Louise του Blonde Phantom αφήνει τα ξανθά μαλλιά της κάτω, βγάζει τα γυαλιά της και μεταμορφώνεται στη λαμπερή μασκοφόρο ηρωίδα.

Η Louise, μάλισταμ είναι μια από τους πρώτους υπερήρωες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής των Marvel Comics. Η πολυαναμενόμενη σειρά περιγράφεται ως «ένα κατασκοπευτικό σόου που διαδραματίζεται στο Λας Βέγκας τη δεκαετία του '50», με τους θαυμαστές της Swift να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουασμό τους, σχολιάζοντας ήδη τα κοινά χαρακτηριστικά της τραγουδίστριας με την ηρωίδα.