ΝΕΑ

Madonna: Θρίαμβος για το Celebration Tour!

Η Madonna ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα το Celebration Tour, που γιόρταζε περισσότερα από 40 χρόνια καριέρας και κατάφερε να γράψει ιστορία. Η βασίλισσα της ποπ είναι πλέον η μόνη γυναίκα που έχει πραγματοποιήσει έξι περιοδείες με εισπράξεις άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων η καθεμία.

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν κάνει έναν εξίσου σημαντικό οικονομικό θρίαμβο είναι οι Eagles, οι Rolling Stones, οι U2 και ο Bruce Springsteen.  Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Billboard Boxscore, η περιοδεία πούλησε στο σύνολο των 80 συναυλιών της, πούλησε 1,1 εκατομμύρια εισιτήρια, με τα έσοδα να αγγίζουν τα 225,4 εκατομμύρια δολάρια.

Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, κέρδισε 133,1 εκατομμύρια δολάρια πουλώντας 616.000 εισιτήρια. Στην Λατινική Αμερική με πέντε συναυλίες στο Palacio de los Deportes της Πόλης του Μεξικού συγκέντρωσε 14,8 εκατομμύρια δολάρια με 82.400 εισιτήρια. Σύμφωνα με την Daily Mail, το «The Celebration Tour» με εισπράξεις που αγγίζουν τα 225 εκατομμύρια δολάρια, σηματοδοτεί την πιο κερδοφόρα περιοδεία της Madonna από το 2012.