ΝΕΑ

Μαρίνα Σάττι - ZARI: Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό της Eurovision!

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena στον Β' Ημιτελικό της Eurovision και ξεσήκωσε όλο το στάδιο με το "ZARI". Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, εμφανίστηκε 3η στον διαγωνισμό, μετά την Μάλτα και την Αλβανία και έφερε τα πάνω - κάτω.

Η εμφάνιση της Ελλάδας, ξεκίνησε με την Μαρίνα σε ένα μονοπλάνο σαν να είναι live στο Tik Tok, ενώ στη συνέχεια το πλάνο "άνοιξε" και οι χορευτές ανέβηκαν στη σκηνή. Το τραγούδι συνόδευε ένα χορευτικό που περιλάμβανε πολλά ελληνικά στοιχεία. Το κοινό ζητωκραύγαζε, όσο η Σάττι έδινε την ψηχή της, κερδίζοντας μια θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision.


Το "ZARI" πρόκειται για ένα τραγούδι, που με την ιδιαίτερη χροιά και την ξεχωριστή ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι, παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Τη μουσική συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.