ΝΕΑ

Madonna: Έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Την μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της έδωσε η Madonna στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 1,6 εκατομμύρια Βραζιλιανούς θεατές. Η βασίλισσα της ποπ, έγραψε ιστορία με τη συναυλία της στην Κοπακαμπάνα, στο πλαίσιο της περιοδείας της Celebration, η οποία γιορτάζει τη μουσική πορεία της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, χρειάστηκε να προσγειωθούν 170 αεροπλάνα περισσότερα από ό,τι συνήθως, στο Ρίο για τη συναυλία, ενώ Airbnb και ξενοδοχεία ήταν γεμάτα. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι θαυμαστές περιμέναν ώρες ή και μέρες στο σημείο της συναυλίας για να απολαύσουν την αγαπημένη τους Madonna, όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται. Η Madonna ανέβηκε στη σκηνή και είπε: «Εδώ είμαστε στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου», δείχνοντας το άγαλμα του Χριστού.

Η Madonna, εμφανώς υπερήφανη για όσα έχει καταφέρει, ανέβηκε στη σκηνή και ξετρέλανε τους σχεδόν 2 εκατομμύρια θεατές ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες όπως τα: Like A Prayer, Vogue, Hung Up, Into The Groove και Like A Virgin.

Αυτή η συναυλία κατάφερε να συγκεντρώσει τόσο κόσμο χάρη στο δωρεάν εισιτήριο που προσέφερε η τραγουδίστρια για να γιορτάσει την τελευταία συναυλία της περιοδείας Celebration.