ΝΕΑ

Taylor Swift: Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ "The Tortured Poets Department"

Η Taylor Swift επιστρέφει δυναμικά και κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ "The Tortured Poets Department". Το άλμπουμ έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου "1989 (Taylor's Version)", το οποίο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στα charts του Billboard.

Η Swift, να θυμίσουμε, πως ανακοίνωσε το άλμπουμ κατά την διάρκεια των  Grammy, όταν κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο ποπ δίσκο της χρονιάς με το Midnights. «Αυτό είναι το 13ο Grammy μου – που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ», είπε στην ομιλία της. «Θέλω να πω ευχαριστώ στους θαυμαστές λέγοντάς σας ένα μυστικό που σας κρατάω τα τελευταία δύο χρόνια, το οποίο είναι ότι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 16 τραγούδια, μεταξύ αυτών δύο συνεργασίες με τους Post Malone ("Fortnight") και Florence + The Machien ("Florida!!!" ). Το The Tortured Poets Department είναι το πρώτο άλμπουμ της Swift με νέα μουσική μετά το Midnights του 2022, το οποίο κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς και το καλύτερο ποπ άλμπουμ στα Grammys του 2024.


Αυτά είναι τα τραγούδια του νέου άλμπουμ και μπορείτε να τα ακούσετε όλα ΕΔΩ.

1. Fortnight (Ft. Post Malone)
2. The Tortured Poets Department
3. My Boy Only Breaks His Favorite Toys
4. Down Bad
5. So Long, London
6. But Daddy I Love Him
7. Fresh Out The Slammer
8. Florida!!! (Ft. Florence + the Machine)
9. Guilty as Sin?
10. Who's Afraid of Little Old Me?
11. I Can Fix Him (No Really I Can)
12. loml
13. I Can Do It With A Broken Heart
14. The Smallest Man Who Ever Lived
15. The Alchemy
16. Clara Bow