ΝΕΑ

Courtney Love: "Η Taylor Swift δεν έχει ενδιαφέρον σαν καλλιτέχνιδα"

Μπορεί η Taylor Swift αν αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και να ασκεί τεράστια επιρροή στους θαυμαστές της, ωστόσο, η Courtney Love έχει άλλη άποψη για την τραγουδίστρια.

Μιλώντας στο The Standard σε μια νέα συνέντευξη, η τραγουδίστρια των Hole αναφέρθηκε σε δύο γυναίκες που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του κοινού και να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην μουσική βιομηχανία, την Taylor Swift και τη Lana Del Rey.



Αν και η σειρά "Courtney Love’s Women" γιορτάζει τις γυναίκες στη μουσική, η Courtney Love επέλεξε στη συνέντευξη της να κακολογήσει τόσο την Swift, όσο και την Del Rey. Όπως είπε: «Η Taylor δεν είναι τόσο σημαντική. Μπορεί να είναι ένας ασφαλής χώρος για τα κορίτσια, και μάλλον θυμίζει τη Madonna τώρα, αλλά δεν είναι ενδιαφέρουσα ως καλλιτέχνιδα».

Όσον αφορά την Lana Del Rey, η Love αποκάλυψε πως την έχει βαρεθεί. «Δεν μου αρέσει η Lana από τότε που διασκεύασε ένα τραγούδι του John Denver και νομίζω ότι θα έπρεπε πραγματικά να κάνει επτά χρόνια διάλειμμα και να απομακρυνθεί από τη μουσική. Μέχρι το «Take Me Home, Country Roads» νόμιζα ότι ήταν υπέροχη. Όταν ηχογραφούσα το νέο μου άλμπουμ, έπρεπε να σταματήσω να την ακούω καθώς με επηρέαζε πάρα πολύ», δήλωσε.