ΝΕΑ

Back to Black: Διχασμένες οι πρώτες κριτικές μετά την πρεμιέρα

Χθες πραγματοποιήθηκε η προλυαναμένη πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας για την Amy Winehouse, "Back To Black", μόνο που οι κριτικές που δέχτηκε δεν ήταν εκείνες που περιμέναμε. Το κοινό διχάστηκε ανάμεσα σε εκείνους που θεώρησαν την ταινία, μια πολύ καλή μεταφορά της ιστορίας της τραγουδίστριας στην οθόνη.

Από την αλλη πλευρά, ένα μεγάλο μέρος των θεατών χαρακτήρισε την Marisa Abela, μέχρι και "ανίκανη" για τον ρόλο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έπρεπε να την είχε υποδυθεί η Lady Gaga ή η Raye. Η ταινία σε σκηνοθεσία της Sam Taylor Johnson δεν κατάφερε να αποσπάσει ιδιαίτερα καλές κριτικές, ούτε από τους κριτικούς. Η Charlotte O'Sullivan, από την εφημερίδα Independent, έγραψε πως μερικές αρνητικές κριτικές ανταποκρίνονταν στην υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ταινία δεν απεικονίζει επαρκώς τις σκοτεινές πλευρές για να δικαιώσει την ιστορία της Winehouse.


«"Το "Back to Black" είναι ένα μικρό ευχάριστο πακέτο που θα κάνει θαύματα στην καριέρα των Αμπέλα και Ο' Κόνελ. Αλλά σε αντίθεση με το έργο της Γουαινχάουζ, δεν αξίζει να το πάρουμε στα σοβαρά. Απλά φοβάται πολύ το σκοτάδι», είπε.