ΝΕΑ

Beyoncé: Συνεργάζεται με την Dolly Parton και τον Willie Nelson για το νέο της άλμπουμ

Η Beyoncé γράφει για ακόμη μια φορά ιστορία. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του, “Act II: Cowboy Carter” και ανάμεσα τους βλέπουμε το "Jolene" της Dolly Parton που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1973 αλλά και το όνομα του θρυλικού Willie Nelson.

“Νομίζω ότι έχει ηχογραφήσει το Jolene και νομίζω ότι πιθανότατα θα είναι στο country άλμπουμ της, το οποίο με ενθουσιάζει πολύ”, είχε δηλώσει η Parton. “Την αγαπώ!Είναι ένα όμορφο κορίτσι και μια σπουδαία τραγουδίστρια”, είπε για την Beyoncé.


Την συνεργασία με τον Willie Nelson, ωστόσο, η Beyoncé το φιλούσε σαν έκπληξη στους θαμυαστές της. Στο νέο άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε, η Queen B, συνεργάζεται με τον Nelson στο τραγούδι "Smoke Hour", ενώ το "Cowboy Carter" περιλαμβάνει ντουέτα με τους Miley Cyrus, Post Malone, Linda Martell, Tanner Adell, Brittney Spencer, Tiera Kennedy, Reyna Roberts, Rumi Carter, Shaboozey και Willie Jones. Στο άλμπουμ φυσικά, ακούμε και την Dolly Parton, η οποία σε ένα ηχητικό 20 δευτερολέπτων, υπο του ήχους του Jolene, μας παρουσιάζει το τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει η Beyoncé.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει στο σύνολο 26 τραγούδια:

AMERIICAN REQUIEM

BLACKBIIRD

16 CARRIAGES

PROTECTOR

MY ROSE

SMOKE HOUR

TEXAS HOLD 'EM

BODYGUARD

DOLLY P

JOLENE

DAUGHTER

SPAGHETTII

ALLIIGATOR TEARS

SMOKE HOUR II

JUST FOR FUN

II MOST WANTED

LEVII'S JEANS

FLAMENCO

THE LINDA MARTELL SHOW

YA YA

OH LOUISIANA

DESET EAGLE

RIIVERDANCE

II HANDS II HEAVEN

TYRANT

SWEET HONEY BUCKIIN' 

AMEN