ΝΕΑ

Jeremy Allen White: Το φαβορί για να υποδυθεί τον Bruce Springsteen στην βιογραφική ταινία

Ο Jeremy Allen White, φαίνεται πως είναι σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Bruce Springsteen στην νέα βιογραφική ταινία «Deliver Me From Nowhere». Ο ηθοποιός, που πρόσφατα σάρωσε τα βραβεία για τον ρόλο του ως Carmen 'Carmy' Berzatto στη σειρά "The Bear", σύμφωνα με δημοσιεύματα θα πρωταγωνιστήσει ως Springsteen και η ομοιότητα είναι εμφανής.

Η ταινία θα μας διηγείται την ιστορία πίσω από το άλμπουμ "Nebraska" του διάσημου μουσικού, από τις δύσκολες προσωπικές στιγμές, μέχρι το τι τον ενέπνευσε να το γράψει αλλά και όλη την πορεία των ηχογραφήσεων. Το σενάριο υπογράφει ο Scott Cooper, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Gotham Group αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Netflix, Scott Stamper.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο υπνοδωμάτιό του στο Colts Neck του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο μερικά χρόνια πριν κυκλοφορήσει με την E Street Band το «Born in the U.S.A». Σύμφωνα με την A24, η οποία βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να αναλάβει το έργο, η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο «Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska» που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο.