ΝΕΑ

Γιάννης Κότσιρας: Συναυλία στο σκοτάδι για καλό σκοπό

Την 1η Απριλίου ο μοναδικός Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνει στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για μια συναυλία στο σκοτάδι για φιλανθρωπικό σκόπο.Όλα τα έσοδα της συναυλία θα δοθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Ο σπουδαίος μουσικός, θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες του επιτυχίες και όχι μόνο, σε μια συσκοπτισμένη αίθουσα σε μια διαφορετική από τις άλλες, συναυλία για καλό σκοπό. Στο πλευρό του Γιάννη Κότσιρα θα βρίσκονται: ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα, ο Στρατής Καραδημητράκης και ο Λάμπρος Μπούνας στην επιμέλεια ήχου, ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες και ο Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι.

Ώρα έναρξης συναυλίας: 21:00 μ.μ.


Λίγα Λόγια για τη Φλόγα:

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»  ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και είναι δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Μέσα από τις οργανωμένες δράσεις τους, στηρίζουν τη λειτουργία των ογκολογικών τμημάτων των παιδιατρικών νοσοκομείων και συνδράμουν στην αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.