ΝΕΑ

Madonna: Αποκάλυψε την πρώτη λέξη που είπε μόλις συνήλθε από το κώμα

Η Madonna νιώθει ευγνωμοσύνη που βρίσκεται ξανά πάνω στη σκηνή και μιλάει για την περιπέτεια της υγείας που την ταλαιπώρησε. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Kia Forum του Λος Άντζελες, η βασίλισσα της ποπ αποκάλυψε ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις αλλά και τι είπε μόλις ξύπνησε μετά από τις τέσσερις ημέρες που βρισκόταν σε τεχνητό κώμα.

“Αυτή η συναυλία κάθε βράδυ δεν είναι πραγματικά τόσο σκληρή για μένα σωματικά. Είναι δύσκολο για μένα συναισθηματικά, επειδή πραγματικά σας λέω την ιστορία της ζωής μου. Σας αποκαλύπτω την καρδιά μου“, είπε. “Έχω πέσει από πολλά άλογα και έχω σπάσει πολλά κόκαλα… αλλά τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει”.

Η Madonna μας έχει αποδείξει πολλές φορές που είναι πολύ δυνατή και θα έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στη σκηνή. Όπως είπε η ίδια, λίγο πριν ξυπνήσει ένιωσε τον Θεό να την ρωτάει αν θέλει να πάει μαζί του και η απάντηση της ήταν "Όχι". Αυτή ήταν και η πρώτη κουβέντα που είπε μόλις ξύπνησε. 

“Είμαι αρκετά σίγουρη ότι ήταν ο Θεός που μου είπε: Θέλεις να έρθεις; Θέλεις να έρθεις μαζί μου; Όχι”, είπε η Madonna. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον μάνατζερ της, Guy Oseary, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. “Μου είπε: Λοιπόν, πότε νομίζεις ότι θέλεις να ξαναβγείς σε περιοδεία; Έβγαλα το οξυγόνο από τη μύτη μου. Τον κοίταξα και του είπα, σε δύο μήνες!“, είπε. “Απλά το είπα. Κάποιες φορές πρέπει να πεις κάτι [και] να το βγάλεις στο σύμπαν. Και συμβαίνει”.