ΝΕΑ

Taylor Swift: Προτρέπει τους followers της να ψηφίσουν στις Προεδρικές εκλογές

H Taylor Swift προτρέπει με νέα ανάρτηση στα social media, τους followers της να ψηφίσουν στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Είναι πλέον γνωστό πως η Swift ασκεί τεράστια επιρροή στους θαυμαστές της, με τον Joe Biden ήδη να έχει ζητήσει τη βοήθεια της, όχι απαραίτητα να τον υποστηρίξει αλλά για να παροτρύνει το κοινό της να πάει στις κάλπες. Η τραγουδίστρια τόνισε στις αναρτήσεις της πως δεν έχει σημασία ποιον θα ψηφίσουν οι θαυμαστές της αρκεί να νιώθουν πως τους αντιπροσωπεύει.


«Σήμερα, 5 Μαρτίου, είναι οι προκριματικές προεδρικές εκλογές στο Τενεσί και σε άλλες 16 πολιτείες και εδάφη» έγραψε. «Ήθελα να σας υπενθυμίσω να ψηφίσετε τους ανθρώπους που σας εκπροσωπούν περισσότερο στην εξουσία. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, προγραμματίστε να ψηφίσετε σήμερα. Είτε βρίσκεστε στο Τενεσί, είτε κάπου αλλού στις ΗΠΑ, ελέγξτε τα εκλογικά σας κέντρα και τις ώρες ψηφοφορίας στο vote.org», συνέχισε.

Η ίδια δεν έχει δώσει την υποστήριξη της σε κανέναν υποψήφιο προς το παρόν, ωστόσο, στις εκλογές του 2020, είχε κάνει μερικές αναρτήσεις στις οποίες φαινόταν πως ήταν στο πλευρό του Joe Biden.