ΝΕΑ

Jennifer Aniston - Matt LeBlanc: Rachel και Joey έχουν ένα κοινό χόμπι

Όλοι οι φανς των Friends ξέρουμε πως η αγαπημένη ενασχόληση του Joey δεν είναι άλλη από το άραγμα σε μια πολυθρόνα, χωρίς να κάνει τίποτα. Σε αυτή τη φάση της ζωής της φαίνεται να βρίσκεται και η Rachel, ή άλλον η Jennifer Aniston. Η διάσημη ηθοποιός ταυτίστηκε με μια συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν ο Matt Leblanc και τη δημοσιοποίησε, γράφοντας πως αισθάνεται το ίδιο.

«Η αγαπημένη μου ενασχόληση, αλλά πραγματικά η αγαπημένη μου είναι να μην κάνω τίποτα. Είμαι εξαιρετικός σε αυτό. Θα μπορούσα να το κάνω επάγγελμα. Είναι τόσο εύκολο, δεν έχει κανόνες. Τι θα κάνεις σήμερα; Τίποτα. Πάρα πολύ απλό.», είχε πεί ο LeBlanc. Η Aniston, αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, καθώς το The Morning Show που πρωταγωνιστούσε έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και με τον πρόσφατο θάνατο του Matthew Perry, η ηθοποιός χρειάζεται ξεκούραση και χαλάρωση.


Όπως αναφέρουν πηγές, με τον ξαφνικό θάνατο του Perry, τα υπόλοιπα "Φιλαράκια" φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Η Aniston, μάλιστα, έχει δηλώσει πως ο LeBlanc είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ.