ΝΕΑ

Ο Berlin επιστρέφει για 2η σεζόν!

Μετά το τέλος του "La Casa De Papel", το "Berlin" ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή για να καλύψει το κενό. Η σειρά spin off, βρέθηκε αμέσως στο Top 10 του ελληνικού Netflix και αμέσως κέρδισε την αγάπη του κοινού. Αυτή την αγάπη, όπως φαίνεται, θέλει να διατηρήσεις καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο αγαπημένος μας Berlin επιστρέφει στις οθόνες μας για τη 2η σεζόν της σειράς.

«Ο διάσημος χαρακτήρας, τον οποίο υποδύεται ο Pedro Alonso, θα επιστρέψει με μια νέα ληστεία και περισσότερη αγάπη», ανέφερε η streaming υπηρεσία τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

«Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρεμιέρας του, το "Berlin" ήταν η σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως και έφτασε στο top 10 σε 91 χώρες», ανέφερε το Netflix. «Έκτοτε, παρέμεινε στο top 10 για επτά συνεχόμενες εβδομάδες στη μη αγγλική τηλεόραση, συγκεντρώνοντας 348 εκατομμύρια ώρες προβολής και 53 εκατομμύρια συνολικές προβολές. Η σειρά βρίσκεται πλέον στο νούμερο 9 μεταξύ των πιο δημοφιλών μη αγγλόφωνων σειρών στην ιστορία του Netflix».

Η σειρά διαδραματίζεται λίγο πριν την έναρξη του Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, οδηγώντας μια ομάδα πολυεκατομμυριούχων να καταφύγουν σε ένα πολυτελές καταφύγιο. Τα γυρίσματα του "Berlin" αναμένεται να ξεκινήσουν το 2025.