ΝΕΑ

One Day: Η Πάρος «πρωταγωνίστρια» στη νέα σειρά του Netflix

Η Πάρος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix, "One Day" και μας θυμίζει τι σημαίνει "ελληνικό καλοκαίρι". Η νέα σειρά, η οποία αυτή στη στιγμή βρίσκεται στο Νο1 του ελληνικού Neflix, αφορά δύο νέους που το 1989, από ένα παραλίγο one night stand, έγιναν φίλοι και παρέμειναν φίλοι για χρόνια, χωρίς να αποκαλύψει κανένας από τους δύο τα συναισθήματα του όταν έπρεπε.

Στα πρώτα επεισόδια, βλέπουμε τους δυό τους που αποφασίζουν να κάνουν island hopping ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα, μόνο που τελικά ερωτέυτηκαν με το νησί της Πάρου και αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Τα γυρίσματα της σειράς, πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2022, στη παραλία της Σάντα Μαρία. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο, best seller βιβλίο του David Nicholls.


Παρ' όλο που η σειρά έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα, ήδη διάσημα περιοδικά όπως τα Conde Nast Traveler, Cosmopolitan, National World, Rolling Stone, Welwyn Hatfield Times, Radio Times και Independent, έχουν δημοσιεύσει εικόνες και τοποθεσίες των γυρισμάτων, μεταξύ αυτών και η Πάρος. 

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το βιβλίο, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το 2011, η ταινία "One Day" με την Anne Hathaway και τον Jim Sturgess, έκανε πρεμιέρα, κάνοντας το κοινό να την αγαπήσει και να συγκινηθεί.