ΝΕΑ

Η Madonna ανακοίνωσε μια νέα συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας «The Celebration»

Η Madonna ανακοίνωσε, μετά από παράκληση των θαυμαστών της, μια τελευταία ημερομηνία, προσθέτοντας στης παγκόσμια περιοδεία «The Celebration», μια ακόμη συναυλία. Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, αποτελεί την τελευταία ημερομηνία που προστίθεται στην περιοδεία, η οποία ολοκληρώνεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων στο Μεξικό, τον Απρίλιο.

Τα εισιτήρια για την τελική ημερομηνία διατίθενται με προπώληση, με τους θαυμαστές να περιμένουν με τις ώρες για το πολυπόθητο εισιτήριο. Η γενική πώληση ξεκινά στις 9 Φεβρουαρίου. Το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η ομάδα της Madonna αναφέρει:  «Λόγω της τεράστιας ζήτησης, μια τρίτη και τελευταία παράσταση στο Μαϊάμι, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου 2024, στο Kaseya Center, ολοκληρώνοντας την παγκόσμια περιοδεία σε 80 ημερομηνίες».


Εντωμεταξύ, η Madonna, φημολογείται ότι θα κάνει headlining στο Glastonbury 2024, αφού η επικεφαλής του φεστιβάλ, Emily Eavis, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έναρξη της περιοδείας «Celebration». Άλλα φημολογούμενα headliners περιλαμβάνουν τους Coldplay, Foo Fighters και Dua Lipa, ενώ η Eavis αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι το Glastonbury είχε κλείσει μία από τις δύο προγραμματισμένες γυναίκες headliners.