ΝΕΑ

Grammy: Η εμφάνιση - έκπληξη της Celine Dion που συνοδευόταν με το νέο ρεκόρ της Taylor Swift

Τα φετινά Grammys έκρυβαν πολλές εκπλήξεις, με την εμφάνιση - έκπληξη της Celine Dion στη σκηνή, να είναι ίσως η πιο σημαντική. Η εμβληματική τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή μετά την διάγνωση της με Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, για να παρουσιάσει το βραβείο για το "Άλμπουμ της Χρονιάς". Σύσσωμο το κοινό, σηκώθηκε για να χειροκροτήσει την Dion, η οποία είχε συγκινηθεί που μετά από τόσο καιρό βρέθηκε στην απονομή.

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Diana Ross και ο Sting, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» είπε η Celine Dion.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Taylor Swift για το άλμπουμ της "Midnights", καταρρίπτοντας ένα σημαντικό ρεκόρ. Η τραγουδίστρια έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της απονομής που έχει κερδίσει 4 βραβεία για το "Άλμπουμ της Χρονιάς". Με τον ίδιο αριθμό βραβείων ακολουθούν οι Frank Sinatra, Paul Simon και Stevie Wonder.

«Οκ, είναι το 13ο Grammy που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ακαδημίας που ψήφισαν», είπε μεταξύ άλλων η Swift, πριν ανακοινώσει το 11ο άλμπουμ της με τίτλο, "The Tortured Poets Department".