ΝΕΑ

Gary Oldman: Αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που του είπε ο David Bowie πριν πεθάνει

Ο Gary Oldman αποκάλυψε τις τελευταίες λέξεις που άκουσε από τον πολύ καλό του φίλο και εμβληματικό μουσικό, David Bowie. Όπως είπε, μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου του 2016 που έφυγε από τη ζωή ο Bowie, μιλούσαν ανελλιπώς μέσω Skype, κάθε Κυριακή.

Μιλώντας στο Τhe Drew Barrymore Show στο CBSΟ, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε ως Sirius Black στην σειρά ταινίων του Harry Potter, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που του είπε ο φίλος του, στην τελευταία επικοινωνία τους, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή. Οι τελευταίες λέξεις του Bowie ήταν: «Άει γ@μ#σ$υ»

Διευκρίνησε φυσικά, πως η βρισιά δεν απεθυνόταν στον ίδιο, αλλά στο laptop και την σύνδεση καθώς ο τραγουδιστής δεν τα πήγαινε καλά με την τεχνολογία. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ποια ήταν τα πραγματικά τελευταία λόγια που του είπε ο Bowie πριν τερματίσουν την κλήση. «Εντάξει, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα, του είπε. 

Σε παλιότερη συνέντευξη, στην Telegraph, ο ηθοποιός αναφέρθηκε  στην «αξιοπρέπεια, χάρη και χιούμορ» που ο Bowie αντιμετώπισε τα νέα για την ασθένειά του, όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο.