ΝΕΑ

Ryan Reynolds: Παρέλαβε βραβείο Emmy ντυμένος Deadpool!

Ο Ryan Reynolds δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να διαφημίσει την νέα του ταινία "Deadpool 3" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Ο ηθοποιός, παρέλαβε το βραβείο που κέρδισε ως δημιουργός, πρωταγωνιστής και παραγωγός για την 2η σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ "Welcome to Wrexham" στα Creative Arts Emmys 2023, ντυμένος Deadpool.

Στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο, βλέπουμε αρχικά τον συμπρωταγωνιστή και συνεργάτη του στο Welcome to Wrexham, Rob McElhenney, μέχρι που τον διακόπτει απότομα ο Deadpool.

"Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το FX και την Disney για την υποστήριξή του, και ως αντάλλαγμα ο κ. Lively χρησιμοποίησε το επίθετο της συζύγου του, Blake Lively υπόσχεται να μην καταστρέψει την επόμενή μου ταινία. Και τελευταία, άφησα τα Όσκαρ. Σας έχω στο στόχαστρό μου. Ίσως να πάρουμε καμιά ψήφο για την υποψηφιότητα στα VFX του χρόνου. Μόνο για την δουλειά που έριξαν στα πρόσωπα των Hugh και Ryan αξίζει τουλάχιστον μία υποψηφιότητα", είπε στο βίντεο.