ΝΕΑ

Matthew Perry: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον απρόσμενο θάνατο του Matthew Perry, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, βγήκε στη δημοσιότητα η αιτία που προκάλεσε τον χαμό του ηθοποιού.

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες, ο Perry έφυγε από τη ζωή, λόγω λήψης κεταμίνης και πνιγμού. Να θυμίσουμε πως τον Perry βρήκε ο βοηθός του, στο τζακούζι.

Ο ηθοποιός, λάμβανε το τελευταίο διάστημα θεραπεία κεταμίνης για το άγχος και την κατάθλιψη, μια ουσία που όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιβλίο του, πολλές φορές νόμιζε πως θα πεθάνει από αυτή.


«Η κεταμίνη ήταν ένα πολύ δημοφιλές ναρκωτικό του δρόμου τη δεκαετία του 1980. Υπάρχει μια συνθετική μορφή του τώρα και χρησιμοποιείται για δύο λόγους, για να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην κατάθλιψη», έγραφε.

«Έλεγα "α, αυτό συμβαίνει όταν πεθαίνεις". Το να παίρνεις κεταμίνη είναι σαν να σε χτυπούν στο κεφάλι με ένα γιγαντιαίο φτυάρι. Αλλά το hangover μετά, ξεπερνά το φτυάρι. Η κεταμίνη δεν ήταν για εμένα», έλεγε στο βιβλίο.

'Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Perry φαίνεται να κατανάλωσε την κεταμίνη για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι για θεραπευτικούς, καθώς η συγκεκριμένη ουσία ανιχνεύεται στο σώμα για 3-4 ώρες μετά τη λήψη της, ενώ στο αρχείο φαίνεται η θεραπεία να ήταν 1,5 εβδομάδα πριν τον θάνατο του ηθοποιού.