ΝΕΑ

Bryan Adams: Αποκάλυψε το αληθινό νόημα πίσω από το τραγούδι "Summer Of '69"

Σχεδόν 40 χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Summer Of '69", o Bryan Adams αποκάλυψε το αληθινό νόημα πίσω από το τραγούδι. '

Μέχρι πρότινος πολλοί πίστευαν πως το τραγούδι αναφερόταν στα ατίθασα και μεθυστικά καλοκαίρια του Adams το 1969 και μετέπειτα. Ωστόσο, η αλήθεια απέχει από ότι φανταζόμασταν. Όπως αποκάλυψε ο Bryan Adams, το τραγούδια αναφέρεται στη σεξουαλική στάση 69, ενώ δήλωσε πως όποιος δεν το κατάλαβε είναι μάλλον κουτός. Μάλιστα, είπε πως στην αρχή το τραγούδι ονομαζόταν "Best Days Of My Life" και το άλλαξε τελευταία στιγμή για να είναι πιο προφανές το νόημα του κομματιού.

Όπως δήλωσε στους «Sunday Times»: «Λοιπόν, επρόκειτο να ονομάσω το τραγούδι "Best Days of My Life" αλλά η αναφορά στο "69" μου φάνηκε λίγο πιο προκλητική. Δεν είναι αυτή η συζήτηση λίγο σέξι για την ώρα του πρωινού;».


Στο παρελθόν ο τραγουδιστής είχε δώσει hint για την σημασία του τραγουδιού τονίζοντας πως δεν αναφέρεται στη χρονιά. «Έγραψα αυτόν τον τίτλο μόνο και μόνο επειδή με έκανε να γελάσω», είχε δηλώσει το 2008.

«Στο τέλος του τραγουδιού, ο στίχος λέει ότι "είμαι εγώ και το μωρό μου σε ένα 69". Θα πρέπει να είσαι πολύ κουτός αν δεν μπορούσες να καταλάβεις αυτόν τον στίχο», κατέληξε.