ΝΕΑ

5 τραγούδια που αγαπήσαμε ξανά από το Stranger Things!

Το "Stranger Things", τα τελευταία 7 χρόνια, μας έχει ταξιδέψει πολλές φορές στο Upside Down. Η σειρά φαινόμενο, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Netflix με σχεδόν 2 δις. ώρες προβολής των επεισοδίων.

Το "Stranger Things" με την τεράστια αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο που ανέβηκε στην πλατφόρμα το 2016, έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω - κάτω, τόσο στο Hollywood, όσο και την μουσική βιομηχανία. Από την πρώτη σεζόν, σειρά έχει φέρει στο φως διάσημα τραγούδια που είχαμε ξεχάσει και μας έκανε να τα αγαπήσουμε από την αρχή.

Από το "Should I Stay or Should I Go" των πρώτων επεισοδίων, μέχρι και το "Master of The Puppets" της 4ης σεζόν, οι Duffer Brothers, οι δημιουργοί της σειράς, επέλεξαν κομμάτια που θα μας ταξίδευαν σε μια άλλη εποχή.

Σήμερα θυμόμαστε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια που ακούσαμε στην σειρά φαινόμενο, Stranger Things.

1) The Clash - Should I Stay or Sould I Go. Αυτό το τραγούδι μας ταξιδεύει στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Με αυτό το τραγούδι επικοινωνούσε ο Will με τον αδελφό του από το Upside Down.


2) The Police - Every Breath You Take. Με αυτό το τραγούδι χόρεψε η Eleven με τον Mike πρώτη φορά, όταν παραδέχτηκαν επιτέλους τα συναισθήματα τους στον 2ο κύκλο.


3) Limahl - Never Ending Story. Στον 3ο κύκλο η σχέση του Dustin και της Suzie αποτελούσε ένα μυστήριο, μέχρι που η παρέα χρειάστηκε την βοήθεια της και το αγαπημένο μας ζευγάρι μας χάρισε ένα ντουέτο του "Never Ending Story".


4) Kate Bush - Running Up That Hill. Το τραγούδι χρειάστηκε 36 χρόνια και το Stranger Things για να καταφέρει να φτάσει στο Νο.1 στα Βρετανικά charts. Ήταν το κομμάτι που έσωσε την Max από τον Vecna.


5) Metallica - Master of The Puppets. Μπορεί το τραγούδι να σημείωσε και μόνο του τεράστια επιτυχία, ήρθε όμως ο 4ος κύκλος του Stranger Things για να το φτάσει στην κορυφή. Το ακούσαμε όταν ο Eddie έπαιξε με την κιθάρα το εμβληματικό intro για να τραβήξει πάνω του την προσοχή των demogorgon.