ΝΕΑ

Will Smith: Αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο «I Am Legend 2» μαζί με τον Michael B. Jordan

Σχεδόν 16 χρόνια μετά την πρεμιέρα του "I am Legend", ο Will Smith ανακοίνωσε την επιστροφή του ως Dr. Robert Neville, με συμπρωταγωνιστή του τον Michael B. Jordan.

Μιλώντας στο «Red Sea International Film Festival» στη Σαουδική Αραβία, ο Smith αναφέρθηκε στο sequel της γνωστής ταινίας δράσης και για την προσθήκη του Jordan στο cast.

«Πρέπει να είσαι πραγματικός θαυμαστής του 'I Am Legend' για να το ξέρεις αυτό. Στην κινηματογραφική εκδοχή, ο χαρακτήρας μου πεθαίνει, αλλά στο DVD υπάρχει ένα εναλλακτικό τέλος όπου καταφέρνει να επιβιώσει. Θα εξερευνήσουμε αυτή την εκδοχή. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αλλά ο Michael B. Jordan συμμετέχει σε αυτήν».

Ο σεναριογράφος, Akiva Goldsman, μίλησε στο Deadline για το εναλλακτικό τέλος της ταινίας και την επιστροφή στην ιστορία του ομώνυμου βιβλίου του Richard Matheson από το 1954.


«Επιστρέφουμε στο αρχικό βιβλίο του Matheson και στο εναλλακτικό τέλος σε αντίθεση με το αρχικό που βγήκε στην ταινία. Ο Matheson μιλούσε για το ότι η εποχή του ανθρώπου στον πλανήτη ως κυρίαρχο είδος είχε φτάσει στο τέλος της. Αυτό είναι κάτι πραγματικά ενδιαφέρον που θα εξερευνήσουμε. Θα υπάρχει μεγαλύτερη πιστότητα στο αρχικό κείμενο», είπε.