ΝΕΑ

Mariah Carey: Τα παιδιά της θα τη συνοδεύσουν στη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της

You better watch out, you better not cry, γιατί η Mariah Carey έρχεται και τα παιδιά της θα την συνοδεύουν!

Όπως ήδη έχει ανακοινώσει η βασίλισσα των Χριστουγέννων πρόκειται να πραγματοποιήσει μια εορταστική μίνι περιοδεία με τίτλο «Merry Christmas One and All», όπου θα φέρει το πνεύμα των γιορτών σε Η.Π.Α και Καναδά. Με την περιοδεία να ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου στην Καλιφόρνια, η Mariah αποκάλυψε πως στο πλευρό της θα βρίσκονται τα παιδιά της.

Η περιοδεία θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια, στο Σικάγο, Τορόντο, Ντιτρόιτ, Βοστώνη και Πίτσμπουργκ, ενώ θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, στις 17 Δεκεμβρίου με μια συναυλία στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το Ηollywood Reporter, τα εισιτήρια για τις περισσότερες συναυλίες έχουν ήδη εξαντληθεί από θαυμαστές που ανυπομονούν να ζήσουν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Η Carey σε συνένετυξη της στο ET αποκάλυψε πως τα παιδιά της, θα την συνοδεύουν στην περιοδεία, ενώ δεν έκρυψε το πόσο περήφανη νιώθει για εκείνα.

«Είμαι περήφανη για αυτά γενικά. Ξέρουν τόσα πολλά πράγματα και είναι σαν να βρίσκονται στην κορυφή των πάντων. Θα γυρίσουν μαζί μου όλη τη χώρα και θα κάνουν τα δικά τους. Είμαι ενθουσιασμένη που θα τα παρακολουθήσω» είπε.