ΝΕΑ

Taylor Swift:«Η Dolly Parton αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι σοβαρή καλλιτέχνης και ταυτόχρονα να διασκεδάζει»

Το Hollywood Reporter κάνει αφιέρωμα στη Dolly Parton και η Taylor Swift εκφράζει την αγάπη της, ενώ μοιράζεται μαζί μας τους λόγους για τους οποίους θαυμάζει τόσο πολύ την τραγουδίστρια.

«Η Dolly είναι μια δύναμη εξέλιξης και μετασχηματισμού στη βιομηχανία μας. Aλλά το κάνει με τέτοια παιχνιδιάρικη ελαφρότητα που μοιάζει σχεδόν αβίαστη», δήλωσε η ποπ σταρ. «Η αίσθηση του χιούμορ και η σκανταλιάρικη διάθεσή της είναι εύκολα τα αγαπημένα μου πράγματα πάνω της. Nομίζω ότι αναγκάζει τον κόσμο να συμφιλιωθεί με το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι μια σοβαρή καλλιτέχνης και συγγραφέας που ταυτόχρονα διασκεδάζει έξαλλα. Παράλληλα μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να γελούν και να είναι μέσα σε κάθε αστείο».

«Δεν έχει σταματήσει ποτέ να προκαλεί τον εαυτό της. Eπομένως ξεπερνάει νέα εμπόδια και θέλει να εξερευνήσει νέα εδάφη καλλιτεχνικά. Και νομίζω ότι αυτό μιλάει για τη μεγάλη περιέργειά της για την ανθρώπινη φύση», πρόσθεσε η Swift. «Έχει επίσης μια τρομερή ενσυναίσθηση και είναι η αφηγήτρια ιστοριών. Επίσης, περνάει πολύ καλά κάνοντάς το».

Η αγάπη της Swift με την Parton είναι αμοιβαία, με την Dolly να δηλώνει στο παρελθόν, «Νομίζω ότι τα έχει καταφέρει περίφημα. Ξέρει ποια είναι και τι θέλει. Και εγώ είμαι με τον ίδιο τρόπο. Θα παλέψω αν πάει κόντρα σε αυτό που νιώθω ότι δεν είναι σωστό για εμένα».