ΝΕΑ

Madonna: Η Τόκιο του «La Casa de Papel» ανέβηκε μαζί της στη σκηνή!

Η συναυλία της Madonna στη Βαρκελώνη την Παρασκευή ήταν γεμάτη εκπλήξεις. Μια από αυτές δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Úrsula Corberó, την Τόκιο από το "La Casa De Papel" που ανέβηκε στη σκηνή με τη βασίλισσα της ποπ.

Η ηθοποιός ήταν ανάμεσα στο κοινό, όταν της ζητήθηκε να ανέβει στη σκηνή και να βοηθήσει η Madonna, να βαθμολογήσει τους άντρες χορευτές της με άριστα το 10. Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, οι δυο τους φαίνεται να το διασκεδάζουν στο έπακρο, με την τραγουδίστρια να μην αντιστέκεται και να βάζει σε όλους "10".

Η Corberó, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν την τυχαία γνωριμία της με την Madonna μέσα σε αεροπλάνο: «Ταξίδευα πίσω στη Μαδρίτη και έκανα μια στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στο μπάνιο και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είδα τη Μαντόνα. Τότε η Μαντόνα γύρισε προς το μέρος μου και είχε οπτική επαφή μαζί μου. Και ξαφνικά ήρθε προς το μέρος μου, διατηρώντας την οπτική επαφή. Ήρθε και έβαλε το ένα της πόδι στο κάθισμά μου για να δέσει τα παπούτσια της και είπε "Γεια σου. Συγγνώμη, απλά ήθελα να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια σου. Λατρεύω το La casa de papel. Η Τόκιο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας"».